У Львові патрульні виявили у чоловіка ймовірну нарколабораторію

274034912_256392796657187_8876993357816473787_n
Фото: поліція

Вчора вдень екіпажі ТОРу та батальйону отримали виклик на вулицю Хоткевича. Зі слів заявника, невідомий через вікно демонструє предмет схожий на пістолет і направляє його на дитячий майданчик та людей.

Також додав, що чутно клацання пістолету, повідомили у поліції.

Поліцейські негайно приїхавши на місце події, поспілкувалися із заявником. Він не міг чітко назвати з якої квартири виглядав чоловік. Лише вказав вікно. Відтак екіпаж батальйону та інспектори роти тактико-оперативного реагування розділилися в пошуках невідомого.

Возможно, это изображение (в помещении)

Невдовзі ТОРівці знайшли потрібну квартиру. Чоловік відчинив двері. Він зізнався, що має іграшковий пістолет без куль. Львів'янин впустив поліцейських до помешкання.

Патрульні помітили пристрої для куріння марихуани. Виявилося, що в помешканні чоловіка було 5 банок висушеної трави, ймовірно канабісу, поруч лежали добрива, насіння марихуани та різні речовини для виготовлення наркотичних речовин. Також пристрої для зважування та фасування.Возможно, это изображение (в помещении)

У спеціально облаштованій шафі з лампами, чоловік вирощував ще один кущ, схожий на марихуану.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Під час невідкладного обшуку, з помешкання 33-річного львів'янина вилучили речові докази.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: