Двоє лучниць зі Львова перемогли на чемпіонаті Європи у команді

_1645428053_612x321_3_0_nw
Фото: управління молоді і спорту ЛОДА

Жіноча збірна України зі стрільби із лука перемогла збірну Туреччини у фіналі чемпіонату Європи, який відбувся у Словенії 18 лютого. Українки вибились із рахунком 6:0.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

У жіночій збірній України грають львів'янка Вероніка Марченко, яка брала участь в Олімпійських іграх у Токіо, вона є спортсменкою Львівської школи вищої спортивної майстерності та ЗСУ, Анастасія Павлова з Нової Каховки та Поліна Радіонова зі Сум.

За вихід до фіналу лучниці змагались із росіянками, а у чвертьфіналі українки перемогли збірну Молдови.

«У фіналі чемпіонату Європи зі стрільби з лука серед юніорок перемогли львів‘янки Дзвенислава Черник та Жанна Наумова з колегою з Сумщини Дарією Коваль. У фіналі дівчата перемогли італійських лучниць з рахунком 6:0», - сказано в повідомленні.

Перед фіналом наші лучниці перемогли грузинок та спортсменок з Туреччини. Жанна Наумова є вихованкою Львівського фахового коледжу спорту, а Дзвенислава — спортсменка Школи вищої спортивної майстерності. Обидвоє представляють ЗСУ.

Лучниці також боротимуться за медалі у фіналах особистих змагань. Дзвенислава Черник за золото серед юніорок, а Вероніка Марченко — за бронзу серед дорослих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: