Луганська ТЕС повністю припинила роботу: Щастя залишилося без світла і води

151800-1_large
Фото ілюстративне. З відкритих джерел.

Сьогодні, 21 лютого, о 13.10, відключено від мережі єдиний працюючий блок Луганської ТЕС через відключення ВЛ-220 Лисичанська.

Про це повідомили в ДТЕК.

Також біля складу паливно-мастильних матеріалів зафіксовано загоряння. Співробітники та основне технологічне обладнання не постраждали.

Наразі енергетики чекають на припинення обстрілів задля проведення робіт з відновлення роботи станції.

«Враховуючи обставини, адміністрація Луганської ТЕС прийняла рішення мінімізувати перебування співробітників на ТЕС та не виходити на відкриту територію за відсутності гострої виробничої необхідності. Безпека співробітників для нас – це ключовий пріоритет.

ДТЕК тримає ситуацію на контролі та синхронізує свої дії з НЕК «Укренерго» та Військово-цивільною адміністрацією задля продуктивного вирішення проблеми і забезпечення споживачів електроенергією», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що внаслідок сьогоднішніх обстрілів території поблизу Щастя пошкоджено лінії електропередач. Через це знеструмлено місто, госпфекальну та водонасосну станції, припинено водопостачання міста. Також пошкоджено ділянку тепломережі біля водонасосної станції, що спричинило зупинки подачі тепла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: