Міс Львів-2018 закрутила роман з російським співаком, занесеним у базу «Миротворця»

img_3891
Фото з архіву.

Російський співак Григорій Лепс завів нові стосунки після розлучення: обраницею 59-річного артиста стала українська модель «Міс Львів-2018» Наталія Болюх.

Про це пише Обозреватель.

Ще під час участі у конкурсах краси в Україні скандальна нова кохана Лепса їздила до Москви, щоб відсвяткувати свій день народження. Тепер вона постійно мешкає у столиці країни-агресора. Крім того, 26-річна модель підтримувала зв'язок із чиновником Держдуми Аліком Назаряном, який виступає за окупацію Криму Росією та називав українців «х*хлами».

У мережі почали активно говорити про роман після того, як до інтернету потрапили кадри з Болюх в обіймах нетверезого Лепса, зроблені під час застілля. Зірка цілував супутницю у скроню і обіймав її. Крім того, українка сама натякала, що має любовні стосунки з російським співаком із бази «Миротворця». Робила вона це на особистій сторінці в Instagram у форматі сторіс.

Фото з Інстаграм.

«Міс Львів-2018» та перша віце-міс «Україна Всесвіт» з'являлася в Росії на багатьох світських заходах, а також брала участь у деяких ток-шоу. Наприклад, Болюх була героїнею програми «Насправді» російського «Першого каналу».

Нагадаємо, у лютому 2015 року Григорій Лепс висловився щодо подій в Україні та заявив, що він виступає проти Майдану в усіх його проявах.

8 серпня 2015 року Лепса внесено до «Чорного списку Міністерства культури України».

Фігурант бази даних центру «Миротворець» як особа, яка незаконно відвідувала окупований Росією Крим, свідомо порушуючи державний кордон України.

У 2018 році виступав на концерті, присвяченому відкриттю Кримського моста.

У 2021 році прокуратура АР Крим та міста Севастополя відкрила кримінальне провадження за протиправні дії, які кваліфіковано за ч. 2 ст. 332-1 КК України, досудове розслідування буде здійснюватися СУ ГУ СБУ в АР Крим за фактом незаконного в’їзду/виїзду росіян на окупований півострів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: