У будинку в центрі Львова, де обвалилися сходи, працюють ремонтні бригади

274035304_4917897181625076_7075043841947781330_n

Вчора, 20 лютого, у будинку - пам’ятці архітектури місцевого значення на вул. Ставропігійська, 5 у Львові відбувся обвал сходової клітки.

Сьогодні у будинку працюватимуть бригади ДСНС, ремонтні бригади ПАТ «Львівгаз», а також представники проектної організації, повідомляє ЛМР.

«Будинок у якому стався обвал – це трьохповерховий, багатоквартирний житловий будинок, пам’ятка архітектури місцевого значення.

Мешканці будинку відмовилися відселятися і залишаються проживати у своїх квартирах. У будинку, до моменту відновлення сходової клітки, буде встановлено тимчасові сходи.

Сьогодні зранку до робіт приступити бригади ДСНС і ПАТ «Львівгазу». Вчора газ відключили, бо був запах. Зранку газовики мають перевірити, де може бути пошкодження, ліквідувати його і відновити газопостачання. Водопостачання та електропостачання подається.

Також у цей будинок виїхала проектна організація, яка дасть пропозиції яким чином швидко і якісно відновити сходи. У найближчий час відбудеться засідання міської комісії ТЕБ і НС, на якій будемо розглядати це питання і виділення коштів з резервного фонду для проведення аварійно-відновлювальних робіт», - повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: