«Укрзалізниця» проведе безкоштовне навчання з домедичної допомоги

вокзал
фото ілюстративне

«Укрзалізниця» розгортає безкоштовну програму з надання домедичної допомоги. Навчання проходитимуть на найбільших вокзалах країни, а також близьких до лінії розмежування на сході та півдні. 

Про це йдеться на сайті «Укрзалізниці».

«Укрзалізниця — це насамперед дисципліна. Саме це ми пропонуємо суспільству зараз, коли рівень напруги зростає. Історія сучасного Ізраїлю показує, що при достатній громадянській мобілізації ти стаєш непереможним. Для цього кожна людина має знати, що та як робити в кризової ситуації. Ми готові стати рушієм громадської мобілізації, розгортаючи пункти тематичного навчання та інформування на вокзалах», – пояснив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін.

В Укрзалізниці зазначили, що тренінги з надання першої домедичної допомоги будуть доступні та безкоштовні для всіх.

На тренінгу можна буде отримати практичні знання, які стануть у нагоді у побуті та допоможуть зберігати спокій та діяти впевнено в критичній ситуації.

Зокрема, там можна буде отримати навички першої допомоги при критичних кровотечах, зупинці серця, інфарктах, інсультах, дорожньо-транспортних подіях чи пораненнях. А також отриати базові знання щодо дій при епілепсії, удавленні, утопленні, опіках, обмороженнях, травмах та при виникненні інших небезпечних для життя ситуацій.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: