Генсек НАТО скликає терміновий саміт

nato_0

Генсек НАТО скликає сьогодні терміновий саміт Альянсу у зв’язку з російською агресією проти України.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила народна депутатка Ірина Геращенко.

«14 років тому, в 2008 НАТО зробили фатальну помилку, коли 2 країни, фактично, пішли на шантаж  Кремля, й заблокували Україні і Грузії ПДЧ. Адже наступних трагічних подій могло б не бути.

Країни Альянсу мають не просто рішуче засудити бійню, яку фашистський російський режим розв’язав проти України, а прийняти конкретні рішення, як зупинити це кричуще порушення міжнародного права, суверенітету нашої країни.

Розуміємо, що Альянс не буде за нас воювати. Так допоможіть у гібридній війні, відбити бодай кібератаки, дайте зброю, і ,нарешті, закрийте небо.

Сьогодні відверто розчарувала Грузія . Україна завжди послідовно підтримувала наших грузинських братів, під час російської агресії і 2008 році велика делегація українських високопосадовців на чолі з президентом Ющенком особисто прилетіли в Тбілісі.

Ми чекали від наших братів по нещастю, адже РФ окупувала 20% грузинської території, рішучої підтримки, в тому  числі підтримки жорстких санкцій.

Український народ сьогодні зі зброєю в руках відстоює наше право на незалежність. Але ми уважно слідкуємо за реакцією світу, наших найближчих сусідів і партнерів на агресію РФ. Друг пізнається в біді. Україна сьогодні в біді. І будь-яка байдужість до драми нашої країни боляче сприймається українцями», – написала Ірина Геращенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: