На Львівщині відповідальних за будинки просять перевірити і заблокувати дахи – Нацполіція

274342967_264842422493332_2503335800258985050_n

Нацполіця Львівщини має звернення про розміщення міток на балконах та дахах будинків.

Про це під час брифінгу розповів заступник начальника Головного управління Нацполіції Львівщини, капітан Дмитро Міхалець.

«Вже є приклади, коли знімають квартири і ставлять мітки на балконах, дахах. Прохання відповідальних за будинки перевірити дахи і закрити до них доступ. Знаю, що проводяться рейди громадських формувань з виявлення таких міток.  Прохання лише узгоджувати їх з відділками поліції. Багато повідомлень ми отримуємо вже, коли люди самостійно замалювали ці мітки», - розповів Дмитро Міхалець.

За його словами, до несення служби залучений весь особовий склад.

«Додатково залучаємо до патрулювання працівників всіх підрозділів. Також долучаються громадські формування, бо сил у нас не вистачає, потік людей в область збільшується і нам потрібні такі громадські формування, які можуть патрулювати, виявляти  і замальовувати мітки, і по можливості виявляти осіб, які їх роблять», - заявив заступник очільника поліції.

Він додав, що на Львівщині встановлено 8 блокпостів - перевіряють автобуси та підозрілі автівки.

«Дуже багато людей з сусідніх областей зараз їдуть до Львова, є багато підозрілих осіб. Тому просимо з розумінням поставитися до дій поліції», - розповів Дмитро Міхалець.

За його словами, поліція також контролює ситуацію на кордоні з Польщею.

«На кордоні вже понад 4 тисячі автомобілів. Ми намагаємося контролювати пересування і настрій людей, щоб це не переходило в якесь заворушення. Якщо будуть конфлікти, просимо повідомляти на лінію 102. Також прошу повідомляти на лінію про підозрілих осіб, які можуть вчинити диверсію. Є додаткові підрозділи які будуть терміново реагувати на такі повідомлення», - розповів Дмитро Міхалець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: