Термінове звернення Командувача Сил Тероборони ЗСУ: «Критично важливо протриматися цю ніч»

Untitled

У терміновому зверненні командувача Сил Територіальної оборони ЗСУ бригадного генерала Юрія Галушкіна, він закликав українців ставати на захист своєї Батьківщини.

Про це він заявив уночі 25 лютого, наголосивши, що майже добу українські захисники стримують наступ російських окупантів і що зараз критично важливо протриматися нинішню ніч і наступні дні російсько-української війни.

«Ворог сьогодні отримав по зубах і його бліцкриг не вдався. Нам критично важливо протриматися цю ніч і наступні дні російсько-української війни, важливо чинити тотальний опір агресору, посилити наші Збройні Сили України, які героїчно захищають наших дітей і наше майбутнє», — сказав командувач Сил Територіальної оборони ЗСУ.

І нагадав, що в Україні оголосили повну мобілізацію, отже всіх закликають приходити до військкоматів, ставати до лав Тероборони.

« Усі процедури спрощено - потрібен лише ваш паспорт, код і бажання захистити Україну. У Київ та інші міста нашої країни завозять додаткові партії зброї та боєприпаси, тож ворога буде чим бити. До зброї! Вистоїмо і переможемо! За Україну!», - закликав він.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: