У Вінниці поліцейські та працівники Служби безпеки України затримали ворожого диверсанта

274867545_320394783449511_3425772457627994008_n

У Вінниці поліцейські та працівники Служби безпеки України затримали ворожого диверсанта, який позначав відповідними мітками маршрут руху для ворога. У затриманого правоохоронці вилучили автоматичну зброю з оптичним прицілом, набої та відповідне спорядження.

"Закликаємо громадян бути пильними та повідомляти про підозрілих осіб, транспорт, залишені предмети на спецлінію поліцію 102", - повідомляють у МВС.

Від наших західних партнерів для авіації Повітряних Сил Збройних Сил України надійшла велика партія ракет класу "повітря-повітря". Вони уже під крилами наших винищувачів. Льотчики запевняють, що на всіх окупантів вистачить!

Колишніх рятувальників не буває! На звернення до ветеранів підсилити караули пожежно-рятувальних підрозділів до штабу по роботі з ветеранами звернулися вже 24 ветерани. В частині підрозділів, вони вже заступили на чергування. Зокрема у Черкасах, Корсунь-Шевченківському, Драбові та Чорнобаї. Нагадуємо, кожен ветеран, якщо має сили, та бажання допомогти побратимам може звернутися до керівника підрозділу у якому він проходив службу до звільнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: