96 годин війни: ситуація в Україні та світі

11

Вже минуло чотири доби, відколи РФ напала на Україну.

Міністр оборони Олексій Резніков звернувся до українців та повідомив, що вчора стався справжній злам - війна стала Європейською. Там нарешті усвідомили, що це не лише проблема України!

"Дорогі українці! 96 годин проти. 4 доби звитяги, мужності, самовідданості і віри. Час захоплення співгромадянами, які тримають стрій поряд. Болю за тими, хто відав життя за Україну. Люті на ворога, який вбиває наших жінок та дітей, руйнує мирні міста. І впевненість у тому, що він буде покараний! Обов'язково покараний! Жорстко, невідворотньо. Адже вчора відбувся справжній злам. Війна стала Європейською. її нарешті таки усвідомили. Вже зараз пів-Європи збирає, пакує, везе нам зброю та засоби бронезахисту. Коло держав, які надають реальну допомогу, значно більше. Збільшилися її масштаби", - йдеться у повідомленні Резнікова.

За його словами Європа вже надала тимчасовий прихисток десяткам тисяч тих, кого ми хочемо зберегти найбільше – наші малечі та її мама. Без усіх формальностей. Як своїм. Зараз на заході у нас насправді немає кордону.

"Але підтримка є і на півдні, і на Далекому ході, і за Атлантикою. Все це – заслуга наших захисників і захисників усього українського народу. Який відмовився коритися оскаженілому тирану. І який неодмінно переможе. Україна переможе! Слава Україні!", - написав міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: