Укрзалізниця закликала Європу та Азію припинити залізничне сполучення з РФ

укрзалізниця
Фото ілюстративне.

Укрзалізниця звернулася до всіх країн Європи та Азії із закликом зупинити будь-яку взаємодію залізничних адміністрацій з країною-окупантом Російською Федерацію.

Укрзалізниця звернулася до всіх країн Європи та Азії  із закликом зупинити будь-яку взаємодію залізничних адміністрацій з країною-окупантом Російською Федерацію.

Відповідне звернення розіслано до адміністрацій усіх залізниць, які здійснюють перевезення з РФ, повідомляє міністерство інфраструктури України.

«Росіянине, ти вже не можеш нікуди літати, а тепер ти не зможеш нікуди і їздити. Закликаємо залізничні адміністрації всіх країн, які межують з рф, припинити вантажне та пасажирське залізничне сполучення з цією країною. Також закликаємо припинити будь-яку взаємодію систем та виключити РЖД з усіх міжнародних організацій.

Провідник, складач поїздів, диспетчер, машиніст РЖД, який виконує злочинні накази та везе танки, воєнну техніку та окупантів до коридорів України, ти більше ніколи не будеш мати почесне звання ЗАЛІЗНИЧНИК — ти ВБИВЦЯ. Своїми діями ти вбиваєш мирне населення та чиниш геноцид над українським народом.

Ти навіть у своєму найстрашнішому сні не бачив, як працювати під вибухи снарядів та постріли, днями не спавши, ризикуючи своїм життям, вивозити мирне населення з-під обстрілів. А ми працюємо так уже п’ятий день і далі будемо працювати, допоки не переможемо!
Українські залізничники мають залізні нерви і не тільки… А ти, росія, дірява, як твої вагони!» – написали у міністерстві.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: