Всесвітньо відомий вчений Нассім Талеб скасував лекцію у Москві і прочитає її в Києва

nassim_taleb_poproshchalsya_s_birzhey_coinbase_udaliv_svoy_akkaunt
Фото з відкритих джерел.

Всесвітньо відомий американський вчений ліванського походження Нассім Ніколас Талеб скасував свою лекцію у Москві, натомість прийняв пропозицію приїхати до Києва.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку написав почесний президент Київської школи економіки Тимофій Мілованов.

«Насім Талеб скасував свою лекцію в Росії, і тепер виступить в Україні, в Київській школі економіки (онлайн, цього тижня, інформація буде завтра). Закликаю інших світових науковців і інтелектуальних лідерів зробити те саме. Бойкотуйте Росію і виступайте в Україні для українців», – написав Мілованов.

Довідка

Нассім Ніколас Талеб – американський есеїст, математик, трейдер ліванського походження, який в своїх працях розглядає проблеми випадковості та ймовірності.

Він є автором бестселерів, його книга «Чорний лебідь» (англ. The Black Swan: The Impact of the Highly Improbable), яка вийшла в світ в 2007 році, перед настанням світової економічної кризи, була включена в огляді «The Sunday Times» в перелік дванадцяти найвпливовіших книг, написаних після Другої світової війни.

Є чинним професором у Політехнічному інституті Нью-Йоркського університету і Оксфордському університеті. Також практикувався у фінансовій математиці, був менеджером фонду хеджування, трейдером на Волл-стріт, і в даний час є науковим консультантом компанії з управління хедж-фондом Універса Інвестмент (Universa Investments) і Міжнародного валютного фонду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: