"Загнані у глухий кут кремлівські щури стають особливо небезпечними", – Данілов

d7c875a-danilov-photo-rnbo

Секретар Ради національної безпеки і оборони України вважає, що те, що військові злочинці в москві планували завершити за один-два дні як блискавичну каральну акцію, з тріском провалилося.

Про це він заявив на своїй сторінці у Фейсбук.

"Українці, наші Збройні Сили, ТРО, всі, хто взяв до рук зброю, роблять неможливе, стримуючи і завдаючи нищівних ударів у відповідь російській окупаційній армії, яку Кремль чомусь вважав непереможною, але як він помилявся! Те, що військові злочинці в москві планували завершити за один-два дні як блискавичну каральну акцію, з тріском провалилося. Це стало зрозуміло всьому світові, і починають потрохи розуміти в самій Росії. Саме тому загнані у глухий кут кремлівські щури стають особливо небезпечними, переходячи межу і відкидаючі будь-які правові, моральні, юридичні обмеження у правилах ведення війни" - пише Данілов.

За словами Данілова, розуміючи, що попереду у всього російського військово-політичного керівництва РФ тільки перспективи Гаазького трибуналу, вони йдуть ва-банк.

"Тільки цим можна пояснити варварській обстріл Градами півторамільйонного міста Харків. Руйнування історичної перлини Європи - міста Чернігів, обстріли Бучи, Ірпіня, Гостомеля і ще десятків і десяткіа українських міст і сіл. Місто Волноваха знаходиться на межі гуманітарної катастрофи. Поранені, вбиті, позбавлені своїх домівок. Цей список злочинів РФ проти України і її Народу буде пред‘явлений міжнародним судам, і ніхто не зможе уникнути покарання. Ми їм обіцяємо.
Шостий день нашого опору в Справедливої війні був важким і напруженим. Ворог знаходиться на межі виснаження, тоді як українські сили опору стають тільки сильнішими з кожнем днем" - констатував він.

За словами Данілова, зараз ворог перебуває на межі виснаження, тоді як українські сили опору стають тільки сильнішими з кожним днем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: