Мільярдер Абрамович терміново продає майно в Лондоні

thumbnail-tw-20220226221345-1508

Один з найбагатших олігархів Росії Роман Абрамович, якого вважають один зі спонсорів путінського режиму, виставив на надзвичайно термінову продажу не тільки свій клуб Челсі, а й також елітну нерухомість, власником якої він є у Лондоні.

Про це повідомив британський депутат Кріс Браянт, якого цитує Times.

Браянт, який каже, що Абрамовач "нажаханий санкціями", звернувся до уряду Британії з публічним закликом діяти якнайшвидше, щоби накласти санкції ще до продажу та запобігти введенню грошей Абрамовича. "Він планує продати свій лондонський будинок вже завтра, і так само – свою квартиру", - стверджує парламентар з опозиційної партії лейбористів.

Нафтовий магнат та один з наближених до Путіна олігархів Абрамович, статки якого оцінювалися у 2021 році  суму $14,5 млрд, э громадянином Росії, Португалії та Ізраїля та мешканцем Лондона. Формально він є найбагатшим "португальцем" у світі та входить у десятку найбагатших лондонців

Наразі Абрамович не підпав під хвилю санкції ані ЄС (імовірно, через наявність європейського громадянства), ані Британії, але це може змінитися.

Абрамович відмомий потягом до показного багатства. Наприклад. У Лондоні Абрамович живе у віллі на 15 спалень, яка оцінюється у $200 млн.

 Також йому належить елітний трьоповерховий пентхаус у комплексі Chelsea Waterfront, вартістю $30 млн. З яким дісконтом та кому буде продана ця нерухомість, наразі невідомо.

Тим часом, Франція оголосила, що буде конфіскувати нерухомість, яхти та автомобілі російських олігархів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: