"Сьогодні українці – символ незламності", - Володимир Зеленський

9087915-0f7824e---

У своєму ранковому зверненні Президент України звернувся до українців зі словами "єдина країна". І це так! За 7 днів війни український народ зміг об'єднатися більше, ніж за 30 років.

Сьогодні українці – символ незламності. Символ того, що люди в будь-якій країні будь-якої миті можуть стати найкращими людьми на землі.

Пройшла ще одна ніч російсьї війни проти України. Тяжка ніч. Окупанти знову обстрілювали мирні міста та телевежу у Києву яка стоїть на місці Бабиного Яру.

Через 80 років на тому місці знову гинуть невинні люди.

"Ким треба бути, щоб зробити таке місце мішенню для ракет? Ви вбиваєте вдруге жертв Голокосту... За що його бомбили? Це за межею людяності", - заявив Володимир Зеленський.

Лише за два дні 29-30 вересня 1941 року нацисти знищили тут понад 33 тисячі євреїв, а загалом у Бабиному Яру розстріляли 100 тис невинних людей. Через 80 років російські нацисти вдарили по цій самій землі, щоб знищити українців.

Цієї ночі окунти продовжили бити по мирним містам. За словами президента, це не можу пояснюватися жодною людською причиною.

"Які ще "військові" об'єкти загрожують РФ? Які бази НАТО? Софіївський собор? Лавра? Андріївська церква?... Який сенс цивілізованому світу постійно говорити «ніколи знову» протягом 80 років, якщо світ мовчить, коли бомба падає на те саме місце Бабиного Яру?Історія повторюється…", - сказав президент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: