На Львівщині закликають мешканців не залишати на вулицях речі та сміття

274304469_4852483578122457_5587602654079012596_n_1646047957_1333x563_1_0_nw

Правоохоронці наполегливо закликають громадян не залишати (не забувати) на вулицях та у громадських місцях (на зупинках громадського транспорту, у кафе, магазинах, торгівельно-розважальних центрах тощо) особисті речі, пакунки, сміття та таке інше.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У поліції пояснюють, що залишені на вулицях речі та сміття можуть викликати підозру.

Правоохоронці також застерігають від підняття з тротуарів чи землі будь-яких предметів, адже вони можуть бути небезпечними а також просять мешканців попередити про це дітей.

Як інформують у Нацполіції, надзвичайних подій впродовж доби на Львівщині не зафіксовано.

Поліцейські, разом з співробітниками інших правоохоронних органів, бійцями Територіальної оборони Львівщини, ветеранами-пенсіонерами МВС України, волонтерами та небайдужими громадянами патрулюють вулиці Львова та інших населених міст області, а також несуть службу на блокпостах.

«Про підозрілих осіб, автомобілі, виявлені позначки, маяки та сигнали, небезпечні чи підозрілі предмети, а також різноманітні правопорушення, негайно повідомляйте на оперативну лінію 102. За минулу добу таких повідомлень надійшло майже 2800 – усі вони перевірені. Водночас просимо громадян відповідально ставитись до повідомлень на оперативну лінію, оскільки значна їх частка не перебуває в компетенції правоохоронних органів, а перевірка займає багато часу, який може бути використаний ефективніше», - закликають у Нацполіції Львівщини.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: