ЗМІ повідомили про загибель очільника Гостомельської ОТГ, та це фейк

274717024_1145591969521642_5476746871866948786_n

Окупанти розстріляли голову Гостомельської ОТГ Юрія Прилипка, вдершись до його будинку.

У четвер, третього березня з'явилась інформація про те, що окупанти розстріляли голову Гостомельської ОТГ Юрія Прилипка, вдершись до його будинку.

Про це повідомив шеф-редактор видання «Хвиля» Юрій Романенко. Як цитує він слова очевидців, росіяни вдерлись до нього додому та цинічно розстріляли.

Водночас не було офіційного підтвердження чи спростування інформації. Пізніше Романенко оновив допис, зазначивши, що, найімовірніше, голова ОТГ живий. З його слів, Пилипко із групою добровольців потрапили під ворожий обстріл. Очільнику Гостомельської ОТГ вдалось врятувались, проте загинув доброволець.

Громадське зазначає, що інформацію про те, що із Юрія Прилипком все гаразд підтвердив їм зять голови ОТГ Ростислав Скуратівський.

Напередодні у Гостомельській селищній раді повідомили, що на сьомий день війни населені пункти громади — Гостомель, Горенка, Мощун та Озера — продовжують перебувати в епіцентрі бойових дій. Це призвело до гуманітарної катастрофи. 15% житлового фонду зруйновано, багато загиблих та поранених, люди не мають ні світла, ні тепла, ні зв'язку.

Голова ОТГ другого березня звернувся до президента України Володимира Зеленського з проханням посприяти створенню зеленого коридору для евакуації цивільних. Потрібна допомога продуктами, теплими речами, медикаментами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: