У Херсоні росіяни блокують в'їзд фурам з гуманітарною допомогою

окупанти
Фото ілюстративне\ з відкритих джерел.

Окупанти не дозволяють проїзд фурам із гуманітарною допомогою у Херсоні.

Про це заявив мер Ігор Колихаєв у п'ятницю, четвертого березня.

«Просто зараз у місто могли б зайти фури з продуктами та гуманітарною допомогою від друзів нашого міста. Але Херсон перебуває в кільці, і наші машини не пропускають. Незважаючи на вчорашні домовленості на найвищому рівні, на практиці, «унизу», все це поки що не працює», - повідомив міський голова Херсона.

На його думку, у той же час російські солдати чекають, поки в місто прибудуть їхні люди із пакунками, аби мешканці на камеру подякували благодійникам.

Колихаєв додає, що робить усе можливе, аби відновити зв'язок у місті, який заглушили ворожі війська.

Оператор Київстар натомість пояснив, що мобільного зв'язку немає через розриви волоконно-оптичної мережі: частина населених пунктів справді не у мережі.

Нагадаємо, окупантам вдалось захопити приміщення ТРК «Суспільне мовлення: Херсон» увечері третього березня. За даними ХОДА, там вони планують запустити масштабну хвилю пропаганди, зокрема про капітуляцію України та підписання мирного договору з РФ.

Окрім цього, на головній площі міста орки готують демонстрацію із проголошення Херсонської народної республіки. Мешканців закликають не довіряти пропагандистам. Вранці четвертого березня завдяки приставці Т2 орки почали транслювати 24 російські теле та 3 радіоканали.

У Херсоні зник мобільний зв'язок вранці четвертого березня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: