Генпрокурор передала «вітання» Газманову: суд дозволив заарештувати рашиста

avatar_92_max

Сьогодні, 5 березня, генпрокурор України Ірина Венедіктова повідомила, що суд дозволив заарештувати російського співака Олега Газманова.  

Сьогодні, 5 березня, генпрокурор України Ірина Венедіктова повідомила, що суд дозволив заарештувати російського співака Олега Газманова.

Про це йдеться у дописі генпрокурора.

«Олеже Михайловичу Газманов, я до вас із новинами. Нічого особистого. У кожного своя робота, як кажуть.

Хочу вас офіційно як український прокурор поінформувати про те, що український суд погодився з клопотанням українських прокурорів і дозволив їм заарештувати вас з метою доставки на територію України для обрання запобіжного заходу. Українські прокурори добре усвідомлюють ту обставину, що добровільно ви не з'явитеся до українського суду, та й на гастролі до нас у гості навряд чи збираєтесь. Тому ми змушені ініціювати процедуру оголошення вас у міжнародний розшук. Природно, закордонні тури – частина вашого творчого життя, але з цим рахуватися ми не зможемо, на жаль», – написала Венедіктова.

Вона додала, що дуже хочу від імені всіх українців показати людське особу наших органів прокуратури та судової гілки, які й займатимуться справою музиканта, адже процес залучення особи до кримінальної відповідальності - процес змагальний.

«Чому це важливо? Прошу вас не слухати провладних друзів та порадників, а отримати консультації у хороших юристів, яких у РФ, впевнена, достатньо. Бажано, звісно, ​​з міжнародним бекграундом. Вони не стануть вас вводити в оману і ви таким чином зможете реально оцінити стан своїх справ. Сенс один – щоб по-чесному і змагально.

Ми в Україні вважаємо, що офіцери (вони ж росіяни) сьогодні скоюють злочини в Україні. І так ми часто на суші, а вони часто на морі, і нам не зустрітися ніяк – тільки в суді», – резюмувала прокурор.

Нагадаємо, вчора український суд дозволив заарештувати російського режисера Сергія Михалкова. Розпочато процедуру оголошення його в міжнародний розшук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: