Окупанти готують нові фейки про Україну

546a839c-0660-42bf-bcde-4238614c0167

Росіяни не полишають спроб втихомирити опір українців, використовуючи фейки. 

Росіяни не полишають спроб втихомирити опір українців, використовуючи фейки.

Так, окупанти незабаром планують пошири інформацію про нібито діяльність «секретної тюрми СБУ ЦРУ» на українській території. Нібито її ув’язнені, котрі потрапили в полон ЗСУ, передадуть відео з тюрми, застерігають в СБУ.

«Роль «ув’язнених» для цієї постановки візьмуть на себе бойовики ОРДЛО із колишніх військових дезертирів чи злочинців. Можемо підказати окупантам: не витрачайтеся на постановку та акторів. Беріть будь-яке відео ваших вояк з полону – ми ділимося ними щодня і в дуже великій кількості! І там є чимало цікавого для Гааги», - розповіли у відомстві.

У СБУ також нагадують, що окупанти продовжують створювати безліч фейкових сторінок українських органів влади, де розмістили інформацію про нібито капітуляцію Києва в імені українських посадовців.

«На всяк випадок нагадуємо, що мер Куп'янська, який хотів «здати» місто російським загарбникам отримав підозру від СБУ у той же день», - сказано в повідомленні

Також ворог ретранслює росТБ через захоплене телекомунікаційне обладнання у Херсоні та Мелітополі. Вмикати й слухати цю пропаганду не варто— шкідливо для здоров’я. Як і читати російські методички з «правилами для звільнених територій України», котрі поширюють на окупованих територіях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: