Українські дипломати домовились про фінансову підтримку країни та санкції проти РФ

санкції
Фото з відкритих джерел.

Українська дипломатія нині опікується питанням посилення глобального тиску на країну-агресорку РФ. Також вони залучили міжнародну спільноту для допомогу Україні та домововились про фінансову допомогу та глобальний тиск на ворога.

Про це п'ятого березня повідомили у Міністерстві закордонних справ.

Так, Світовий банк підготував кредит Україні у 500 мільйонів доларів. Опрацьовується надання додаткової допомоги у 200 мільйонів доларів.
Рада директорів Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) схвалила негайну фінансову підтримку Україні на 668 мільйонів євро.

Окрім цього, влада Сінгапуру вводить санкції проти банків «ВТБ», «Россия», «Промсвязьбанк» та «ВЭБ.РФ», забороняє транзакції з криптовалютою, а також обмежує постачання предметів подвійного призначення.
Ізоляції РФ.

Міжнародна електронна платіжна система PayPal припинила надання своїх послуг в Росії. Також Samsung Electronics призупиняє поставки товарів до країни-агресорки. Booking більше не працює на російському ринку. Також компанія надає 6 мільйонів доларів на допомогу українцям, які постраждалим від російської агресії.

Японська корпорація Hitachi зупиняє виробництво у РФ та експорт техніки до країни.

Група компаній Kering, якій належать Gucci, Balenciaga та Yves Saint Laurent, оголосила про закриття своїх магазинів в цій країні, а завод Bosch у Санкт-Петербурзі зупиняє виробництво з 16 березня.

У зв’язку з диктаторськими законами, що обмежують свободу слова та криміналізують поширення нібито фейкової інформації про армію, іноземні мовники припиняють роботу з країни-агресорки.

Британський мовник BBC тимчасово призупиняє роботу своїх кореспондентів у РФ.

Канадське медіа CBS News та австралійське ABC News зупинили мовлення з росії.
Агентство Bloomberg також оголосило про припинення роботи.

Американська телекомпанія CNN заявила про припинення мовлення.

Крім того, країни G7 досягли згоди про необхідність відмовитись від російського газу, а в Італії заарештували яхти двох близьких до путіна олігархів. А німецькі міста Дюссельдорф, Кельн, Дуйсбург, Нойс припинили партнерські відносини з російськими містами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: