Житомирщина після обстрілів: цивільні та поліція розбирають завали

274874674_324506066371716_8944031916063579638_n

Упродовж дня 5 березня поліцейські у кількох населених пунктах допомагали потерпілим від авіаобстрілів.

Упродовж дня тривали повітряні тривоги з незначними часовими проміжками на території Житомирщини, повідомляє МВС.

Увечері стало відомо, що у результаті ворожих обстрілів пошкоджено близько двох десятків будинків місцевих мешканців у м. Черняхові: вибиті вікна, зірвано дахи, поламано забори та господарські будівлі. Наразі тривають роботи із відновлення електропостачання, оскільки мережа теж була обірвана.

На місці події працюють поліцейські групи реагування Черняхівського відділення. Вони допомагають місцевим оговтуватися від обстрілу, а також документують наслідки воєнних злочинів ворога.

У смт Хорошеві, на щастя, падіння об’єкту прийшлося на поле і ніхто з людей не постраждав. Не зазнали пошкоджень і будівлі.

У с. Новопіллі Житомирського району загорівся будинок. Власників на місці не було, тож людських жертв у цьому випадку вдалося уникнути. Попередньо, пожежа сталася через влучення у будівлю з повітря.

Поліцейські продовжують працювати у посиленому варіанті, забезпечуючи реагування на усі повідомлення людей, у тому числі щодо обстрілів, появи чужинців у населених пунктах чи подачі сигнальних знаків незнайомцями. Також посилені патрулі працюють для попередження будь-яких проявів крадіжок з осель, тимчасово залишених жителями області через небезпеку воєнних дій.

Возможно, это изображение (3 человека и на открытом воздухе)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: