До військових частин продовжують прибувати резервісти, готові захищати Україну

274733515_262892476023838_5252638565833603891_n
війна

До військових частин продовжують прибувати резервісти, готові стати на захист територіальної цілісності та незалежності України.

По прибуттю на місце виклику, резервісти, після оформлення відповідної документації, отримують все необхідне для несення служби: екіпіровку, спорядження, зброю тощо, повідомляють у МВС.

А для належного виконання завдань, покладених на новостворені підрозділи, військовослужбовці проходять низку інструктажів, повторних занять, які, врешті, завершуються злагодженням.

Командування підрозділів Національна гвардія України відзначає високу вмотивованість мобілізованих резервістів та готовність до виконання найскладніших завдань. Варто пам’ятати: Росія – терорист, який вбиває мирне населення та захоплює землі.

«Ну а хто буде захищати неньку Україну? Тут зібралися усі резервісти, які знають один одного не один рік, тому довіряти цим хлопцям точно можна. А бойовий дух в нас на висоті! Разом будемо «бити по пиці» тільки так! – каже військовик резервної роти Іван.

У кожного підрозділу, сформованого з військовослужбовців резерву, чітко визначене призначення та завдання. Усе необхідне для їхнього успішного виконання у них є.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: