На завтра Росія офіційно анонсувала обстріл нашої території, - Зеленський

зел

Росія анонсувала обстріл території України на завтра, 7 березня. Проте, жоден західний політик не зреагував на це повідомлення.

Про це сказав президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 6 березня, на одинадцятий день війни.

«Сьогодні – Прощена неділя. Але Ми. Не. Пробачимо. Сотні й сотні жертв. Тисячі й тисячі страждань. І замість Прощеного, буде Судний день.

На завтра Росія офіційно анонсувала обстріл нашої території. Наших підприємств. Оборонного комплексу. Побудовані у містах. А зараз вони посеред звичайного міського середовища. Там працюють тисячі людей. Сотні тисяч – живуть поряд. Це свідоме вбивство. І я не почув реакції від жодного лідера світу. Від жодного західного політика. Реакції на цей анонс.

Вдумайтесь у відчуття безкарності окупантів: вони анонсують звірства, які заплановані. Зухвалість агресора – це чіткий сигнал для Заходу, що застосованих проти Росії санкцій – недостатньо», - сказав Зеленський.

І додав, що кожен, хто стріляє по українським людям, отримає покарання.

«Я вдячний кожному українцю, який залишається навіть в оточенні, щоб боронити наші міста. Нашу свободу. Ми покараємо кожного, хто скоїв звірства на цій війні. Знайдемо кожну сволоту. Яка стріляла по нашим містам. По нашим людям. Яка бомбила нашу землю. Яка запускала ракети. Вам не буде жодного тихого місця на цій землі. Окрім могили», - зазначив президент України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: