Росіяни готуються до другої хвилі широмасштабного наступу на Україну, — РНБО

оос5
Фото (ілюстративне), з вікритих джерел

Сьогодні російські окупанти готуються до другої хвилі широкомасштабного наступу на Україну. Першу, найважчу, Україна мужньо витримала.

Про це повідомив секретар ради національної безпеки України Олексій Данілов на брифінгу шостого березня.

З його слів, витримавши та відбивши першу ворожу атаку, українська армія  зруйнувала міф про нібито найсучаснішу і найпотужнішу у світі путінську армію. Окрім цього, окупанти не досягли стратегічного успіху на жодному з напрямків.

«Українське військо дає гідну відсіч, і день нашої перемоги над російською химерою наближується з кожним днем, але ворог ще небезпечний і готує другу хвилю широкомасштабного наступу, до якої ми маємо підійти максимально готовими і згуртованими», — зазначив Данілов.

І додав, що російські терористи не покидають спроб захопити Київ, Харків, Маріуполь, Миколаїв, Чернігів і Одесу — взяти ключові міста в оточення, знекровити українські Збройні сили, створити ситуацію гуманітарної катастрофи для цивільного населення.

Секретар РНБО додав, що тим часом Україна проводить перегрупування, поповнення свіжим резервом і насичення української армії новітнім озброєнням: «Вчорашній літако-гелікоптеропад тому підтвердження».

Данілов підкреслив, що ЗСУ вже зробили найважчий крок до Перемоги.

«...але попереду ще багато роботи зі знищення окупантів і повернення всіх українських земель!» — наголосив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: