«Цирк імені путіна»: окупанти вигадали ще однин сценарій залякування українців

5d630722-6bfe-4f47-b7ef-e9489cf95c6d

На українських вокзалах гастролюють біженці, які фотографують натовпи людей та хочуть видати їх за «жахливу картину неспроможності нашого уряду впоратись із військом РФ».

Про черговий фейк попередили у ЦПД при РНБО України шостого березня.

«Для створення атмосфери паніки, уявлення, що «все пропало» і «треба тікати», російські спецслужби запустили по всій Україні «цирк імені Путіна». На залізничних вокзалах Харкова, Херсона, інших великих міст країни «гастролюют» «біженці», основна мета яких — відзняти фейкові фото «жахів» евакуації мирного населення та неспроможності влади керувати процесом», - сказано в повідомленні.

У відомстві кажуть, що так звані фотофакти планують поширювати у соцмережах як начебто доказ безперспективності подальшого спротиву російській агресії.

«Насправді в Харкові та Херсоні місцева влада вживає всіх заходів для евакуації мирного населення, і цей порядок унеможливлює хаос та паніку. За нашими даними, російські пропагандисти готують подібне фейкове «кіно» з використанням акторів про, начебто, видачу гуманітарної допомоги співробітникам ЧАЕС», - додали у ЦПД.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: