Коли хтось втрачає розум, іншим треба втратити страх, - Зеленський знов просить НАТО про літаки

ze-top

Україна вже 12-й день захищаєтьтя від ворога. Саме на нашій землі вирішується чи стане хтось інший в Європі жертвами такої ж агресії. Майбутнє континенту вирішуємо ми, українці.

"На нашому прапорі немає крові. Немає й ніколи не буде чорних плям, жодних свастик. Український прапор – це земля. Мирна, родюча, золота й без танків. Це небо – мирне, чисте, блакитне й без ракет. Так було. І так буде", - з такими словами президент України звернувся до народу у ранковому брифінгу.

Вночі окупанти вдарили по Миколаєву, Харкову, інших мирних містах. Тут нема жодного військового об'єкту. Це - лише терор. Окупанти прийшли на українську землю шукати те, чого ніколи не буде - страху і рабства.

Зеленський закликав світ до бойкоту Росії. "Припинення поставок нафти можна назвати ембарго, а можна - мораллю. Коли відмовляєшся давати гроші терористу".

"Міжнародна спільнота має діяти ще більш рішуче. Коли хтось втрачає розум, треба втратити страх і забути про комерцію... Треба боротися проти нелюдської сили! Скільки ще потрібно смертей і втрат, щоб убезпечити небо над Україною? Чим мирні люди у Миколаєві і Харкові відрізняються від Гамбургу або Відня? Ми чекаємо рішення про очищення неба або силою, яка у вас є, або ви дасте нам бойові літаки і засоби ППО, які дадуть нам потрібну силу. Це допомога, яку світ повинен надати не тільки Україні, а й собі", - зазначив Володимир Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: