На Івано-Франківщині затримали водія з арсеналом зброї та боєприпасів

274868759_325642632924726_453539448428422773_n

На Івано-Франківщині поліція та СБУ затримали водія з арсеналом зброї та боєприпасів.

Понад 2000 набоїв, автомат, пістолети, запали до бойових гранат, електродетонатори ЕДП, тротилові шашки та комплектуючі частини до різних моделей зброї - усе це виявили та вилучили правоохоронці у водія транспортного засобу, повідомляють у СБУ.

Фігуранта слідчі затримали в процесуальному порядку. Наразі поліцейські встановлюють звідки у підозрюваного зброя і боєприпаси.

6 березня під час несення служби на блокпості в Коломийському районі, співробітники Коломийського районного відділу поліції спільно з працівниками СБУ в Івано-Франківській області для перевірки документів зупинили автомобіль Lexus, яким керував 41-річний мешканець Чернівців.

Під час перевірки в салоні та в багажному відділенні транспортного засобу правоохоронці виявили арсенал зброї, а саме: три одиниці вогнепальної зброї, понад 2000 набоїв різного калібру, ряд вибухових речовин та пристроїв, а також комплектуючі частини до різних моделей зброї.

Слідчі задокументували вчинене кримінальне правопорушення та затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

У ході розпочатого кримінального провадження зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу Украї‌ни. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Коломийська окружна прокуратура.

Наразі правоохоронці перевіряють походження вилученої зброї та боєприпасів.

Нет описания фото.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: