Смерть Кірєєва не пов'язана із роботою в українській делегації, — Подоляк

26-696x461

Денис Кірєєв не був офіційним членом української делегації під час першого туру перемовин з російською стороною у білоруському Гомелі. Він обіймав посаду консультанта, а його смерть, про яку писали медіа нібито через держзраду, не пов'язані із роботою у делегації.

Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв’ю російській журналістці Юлії Латиніній, цитує Громадське.

«Він мав відношення до нашого ГУР МО, а отже, виконував якесь своє окреме завдання, не пов'язане з роботою переговорної групи. До переговорного процесу це точно не має стосунку. ГУР сам сказав, що він виконував спеціальне завдання», — суточнив радник глави ОПУ.

Також Подоляк додав, що Кірєєв проводив консультації щодо питань, які стосувались настроїв у РФ. Чоловік дійсно загинув під час стрілянини у Києві, та деталей радник не розголосив.

Зі слів Подоляка, новини про вбивство Кірєєва публікують у проросійських Telegram-каналах. Українське слідство з'ясовуватиме, хто до цього причетний.

Нагадуємо, у медіа п’ятого березня повідомили про вбивство одного із учасників української делегації під час перемовин із РФ Дениса Кірєєва за держзраду, натомість у Головному управлінні розвідки Міноборони заявили, що Кірєєв загинув під час виконання спецзавдання у ролі розвідника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: