"Це може зупинитися будь-якої миті", - У Кремлі запевняють, що завершують демілітаризацію України

d085df6-eb20185-putin-peskov-rf

Росія повідомила Україну, що нібито може припинити війну будь-якої миті, якщо Київ виконає "умови" Москви. Натомість у Кремлі стверджують, що вже закінчують "демілітаризацію України".

Про це повідомляє УП, з посиланням на прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова.

"Ми справді закінчуємо демілітаризацію України. Ми її закінчимо. Але головне, щоб Україна припинила свої бойові дії. Вони мають припинити свої бойові дії, і тоді ніхто не стрілятиме".

Вони мають зробити поправки до своєї Конституції, згідно з якими Україна відкине будь-яку мету увійти до будь-якого блоку. Ми також говорили з приводу того, що вони мають визнати, що Крим – російська територія, і що вони мають визнати Донецьк та Луганськ як незалежні держави. І це все. Це може зупинитися будь-якої миті", - сказав Пєсков.

Пєсков нагадав, що Росія вимагає, щоб Україна припинила військові дії, змінила свою конституцію, закріпивши нейтралітет, визнала Крим російською територією та визнала сепаратистські Донецьку та Луганську республіки незалежними територіями.

Пєсков у розлогому коментарі нічого не сказав про "денацифікацію" України, яка була однією з головних причин початку війни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: