«У вас є зброя та мотивація»: Залужний звернувся до мешканців окупованих районів

війна
Фото з відкритих джерел

За одинадцять днів війни російським окупантам не вдалось захопити Київ та змінити владу, хоча вони відчайдушно намагаються оточити столицю та інші українські міста.

Про це сьомого березня повідомив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

«Ворог деморалізований і виснажений. Його плани на «бліцкриг», зміну влади і зовнішньополітичного курсу України зруйновані. Використовуючи складну оперативно-стратегічну обстановку, російські окупаційні війська все ж продовжують нарощувати зусилля на південному напрямку і водночас не залишають спроб оточення Києва», - повідомив він.

Залужний також зазначив, що ворог не зможе втримати жодного міста через стійку оборону нашими українськими бійцями. Він також звернувся до мешканців тимчасово окупованих територій із закликом долучитись також до руху опору.

«У вас є зброя, боєприпаси і мотивація. Захистіть рідний дім»! — заявив головнокомандувач ЗСУ.

Також він сказав, що українські ППО продовжують завдавати ворогам суттєвих втрат. Залужний звернувся й до командирів із проханням берегти особовий склад.

«Ретельно плануйте операції та негайно реагуйте на зміни в обстановці! Людське життя - наш найвищий пріоритет. Цим ми кардинально відрізняємося від противника, який навіть не забирає тіла своїх загиблих і готовий ними встелити нашу землю, щоб прокласти дорогу для наступу», - зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: