На Донеччині окупанти перебили газогін

ef3e69e-gaz

У Донецькій області поблизу Світлодарська росіяни перебили газогін високого тиску. Окремі села залишаються без води та електрики.

Про це повідомив голова Донецької ОДА Павло Кириленко.

«Як горить пошкоджений газогін, видно здалеку. Газовики невдовзі з'ясують, яким чином і як швидко вдасться його відновити», - зазначив Кириленко.

Також він повідомив, що задовго до того російські війська завдали авіаудару по селу Рубці у Лиманській громаді. Зруйновано котельню у школі та кілька будинків, вибито вікна у дитсадку.

Окрім цього вдень, 10 березня, внаслідок обстрілу було пошкоджено паркан одного будинку та вікно в господарському приміщенні амбулаторії в Олександрополі.

Також тривають роботи у Луганському. Без електрики та води залишається Миронівка, де поки що немає можливості розпочати ремонт.

«Незважаючи на постійні обстріли, в області старанно працюють ремонтні бригади. Ми повністю відновили електропостачання до Світлодарська, Новоселівки та Олександрополя. За винятком трьох вулиць на околицях, електрику повернули і до всього Новолуганського», - зазначив голова ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: