️Понад 80 тисяч людей було евакуйовані зеленими коридорами

верещук

️Понад 80 тисяч людей було евакуйовані зеленими коридорами за останні два дні з гарячих точок

.

Про це повідомила віцепрем'єрка Ірина Верещук.

Вона розповіла про результати гуманітарних коридорів:

З міст Суми, Тростянець, Краснопілля в напрямку Полтави вивезли більше 60 тисяч людей.

З міста Ізюм до Лозової вдалось вивезти 3 000 осіб. Також до Ізюму було завезено понад 100 тон необхідної гуманітарної допомоги (медикаменти, продукти, вода тощо).

З Київської області, зокрема міст Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель було евакуйовано понад 20 тисяч людей. Евакуація триває.

Успішно пройшла спецоперація по евакуації 52 діток з Будинку дитини у Ворзелі. А також 55 породіль з пологового будинку Ворзеля вже знаходяться у безпеці і чекають на перемогу нашої армії.

До Енергодару було доставлено понад 100 тон гуманітарної допомоги.

Ворог вкотре не дає відкрити коридори з Волновахи. Навіть для доставки гуманітарного вантажу. Власними силами керівники ВЦА зі своїми командами організовують допомогу на місцях, не кидаючи людей з бідою наодинці.

Маріуполь продовжує зазнавати гуманітарної катастрофи. Окупанти цинічно тримають місто в блокаді і не пускають гуманітарний вантаж.

"Найбільший наш біль, про який я не можу мовчати. Я буду говорити щохвилини щогодини я буду звертатися до усього світу: Допоможіть Маріуполю. Там реальна гуманітарна катастрофа. Ми не змогли сьогодні знову вкотре відвезти туди навіть гуманітарний вантаж. Ні вода, ні медикаменти, ні продукти не потрапили до людей які під тотальним обстрілом ось уже який день поспіль", - звернулась Ірина Верещук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: