У Коростені, який обстріляли з Білорусі, загинули 2 білорусів

ВІЙНА
ілюстрація: Дивись.info

Внаслідок обстрілу Коростеня в ніч з 9 на 10 березня загинула одна людина і двоє отримали опіки, несумісні з життям, фактично теж загинули. Серед загиблих – двоє громадян Білорусі.

"Ми з вами знаходимося на території колишнього молокозаводу, а зараз – бази UPG. В 00:00 годин почався дуже важкий обстріл території міста Коростеня і, зокрема, території, де ми з вами знаходимося. Результати обстрілу з літаків ви можете побачити: фактично зруйновані всі приміщення. На жаль, є загиблий, два чоловіка у лікарні з дуже значними опіками, які не сумісні з життям, тому фактично троє загиблих людей. Два з них – білоруси, які машинами стояли тут, попросилися на період, поки будуть виїжджати. І вони не знали, що якраз з білоруських аеродромів вилетять російські літаки і будуть бомбить місто Коростень.

Також бомби попали на вулицю Полякової, це недалеко від цього місця, і на вулицю Кемського, 58, де знаходиться РЕМ", - написав мер Коростеня Володимир Москаленко.

За словами Москаленка, з Коростеня виїхало вже 60-70% населення, проте дещо відчувається нестача спеціалістів, які забезпечують функцінування критичної інфраструктури міста.

Крім того, 9 березня відбулося підписання договору між Коростенем та французьким містом Бурж, яке буде надавати необхідну допомогу та прийматиме коростенських жінок та дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: