Черед обстріли на Чернігівщині є проблем з інтернетом

ee5e9c2-3e78c530-569108b8bbefad733607dfa8047828c5

Через пошкодження магістральних ліній у частині областей не було інтернету.

Про це повідомляє Держспецзв’язку.

У Харкові мобільні оператори відновлюють інфраструктуру з метою покращення мобільного звʼязку. У Херсоні покриття Київстар становить 96%, Vodafone – 93%, Lifecell – 82%. У Мелітополі, Чернігові та Сумах проводяться відновальні роботи, після того, як окупант намагався знищити інфраструктуру та залишити місця без звʼязку.

Критична інфраструктура АТ “Укртелеком” працює. Через низку пошкоджень магістральних ліній був тимчасово відсутній доступ до інтернет-послуг у Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях. Надання послуг – уже відновлено у Запорізькій області, роботи з відновлення у Херсонській та Миколаївській областях завершуються.

Протягом доби була пошкоджена інфраструктура, що призвело до відсутності інтернету та телефонії в Чернігівській області.

Надання інтернет-послуги у Київській області повністю відновлено після аварії. Також, оператор зняв обмеження швидкості доступу до інтернету в усіх областях, окрім Сумської – там пріоритет надається на критичні потреби ЗСУ та обʼєктам критичної соціальної інфраструктури.

Загальна кількість регіональних вузлів зв’язку, що працюють – 75%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: