Резніков запевнив, що в армію не відправлятимуть всіх військовозобов'язаних

зсу

Нині понад сто тисяч українців вступили до лав тероборони, ще понад двісті повернулися з-за кордону, щоб боронити батьківщину від загарбників, також приїхали іноземні добровольці, які також готові боротися з російським нацизмом.

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков десятого березня.

З його слів, в державі оголошено воєнний стан, триває мобілізація. Він звернувся до всіх військовозобов'язаних українців.

«Командування Збройних Сил просить вас не втрачати контакт. Будьте на зв‘язку, не губіться. Ви потрібні країні. Якщо ви переїхали з родинами до інших регіонів, повідомте місцевий центр комплектування та соціальної підтримки. Ніхто не буде забирати непідготовлених людей до армії і відправляти на фронт. У цьому немає жодного сенсу», - запевнив міністр.

Резнінков пояснив, що у цьому питанні важлива не кількість, а якість.

«Наша армія зупиняє більш чисельного ворога, тому що вона вмотивована, краще навчена і озброєна. До бойових підрозділів будуть відправлятися ті, хто має відповідні навички, зброю та оснащення. Просто будьте на контакті з центром комплектування по місцю фактичного проживання. Це потрібно не тільки для оборони, а загалом для країни та економіки. Щоб ми розуміли усі можливості і могли планувати», - пояснив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: