Наші вороги мріють про соціально-політичну кризу, - Арестович закликав людей виходити на роботу

арес

Радник ОП Олексій Арестович звернувся до підпиємців західної і центральної частини України, та закликав їх виходити на роботу.

Мова йде хоча б про маленькі підприємства і магазини.

За його словами, якщо підприємці й надалі не будуть підтримувати економіку, то вона посипеться. І мала, і середня.

"На західній і центральній Україні, куди не дійшли бойові дії, практично нічого не загрожує. Звісно, бувають удари по аеродромах як у Луцьку, Івано-Франківську... Але ж це аеродроми! (Підприємці - ред) пишуть, що нема робочих місць, а мені повідомляють, що є. Що шукають людей, які хотіли би попрацювати. Я не знаю, як в цілому справи, але сигнали, які до мене доносять стверджуюють, що надто багато людей не працює. А варто би було виходити на роботу", - заявив Арестович під час свого звернення.

Він додає, що зараз у країні є дві проблеми: фронт і тил. І тил, це те місце де треба не відсижуватися, а працювати на фронт. Якщо не запустити економіку то скоро закінчаться кошти, і "почне розвалюватися соціальна тканина суспільства. І соціальна криза перейде у політичну". Будь яка криза в країні зараз дуже не безпечка і не потрібна. Соціально-політична криза "це ціль, про яку наші вороги мріють".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: