У Миколаєві окупанти виганять мешканців з укриттів та обкрадають помешкання

рф

У населених пунктах, які тимчасово перебувають під контролем російських окупаційних військ у Миколаївській області, росіяни виганять мешканців під обстріли з підвалів, натомість самі там ховаються.

Про це 13 березня розповів голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

З його слів, там вже опікуються питанням евакуації місцевих, щоб звільнити їх з полону. Водночас є ті, хто готовий співпрацювати з окупантами.

«Я знаю мене чує і та сторона, і наші жителі, котрі там якось симпатизують їм, мають надію, що піднімуться вгору соціальними сходинками… Ви знайте, що списки зрадників (їх небагато, але вони є), які готуються допомагати окупантам, телефонують, розповідають, щось проводять – ми вже формуємо! В мене вже ціла купа людей, які по своїм регіонам кажуть: «Я знаю, кого треба розстріляти! Ось дайте … я наведу там лад, я знаю цю мерзоту. Я до них сам піду!». Я вас попереджаю – не треба! Це не ЗСУ буде робити, це народний гнів буде робити з тими, хто допомагає чи якось сприяє окупантам. Повірте, це так!», - зазначив Кім.

З його слів, загарбники скидають бомби на місто, щоб розвести паніку.

Це їх умисна тактика. Вони її змінили. Під Києвом, під Харковом, там містечка, села просто зрівняли з землею, там нічого немає! В нашій ситуації – в нас все добре! Ми піклуємося. В нас, ось, собачки гуляють, люди по вулиці пересуваються, повітрям дихають. Так, ці виродки обстрілюють, але ми їх виб’ємо далі, тобто ми досягнемо цієї мети! Ми визволимо кожне наше село! І кожного зрадника ми покараємо», - додав очільник ОВА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: