Білоруси не наступають, та проводять повітряну розвідку вздовж кордону

original

На Волинському напрямку окупанти посилюють охорону українсько-білоруського кордону.

За даними Генштабу ЗСУ станом на 14 березня, білоруська армія завдяки безпілотникам здійснює повітряну розвідку вздовж Державного кордону.

Там кажуть, що окупанти зосередились на аналізі окремих ділянок місцевості.

Нагадуємо, ймовірно, білоруських солдат, які відмовляються воювати проти України, хочуть перевдягти у форму російських окупантів.

Причетність Білорусі до війни рф проти України

Є інформація про ймовірність залучення білоруської армії на війну проти України. Про це останніми днями заявляють в українській розвідці. Напередодні, за наказом путіна, російські окупанти здійснили провокацію, обстрілявши з території України три прикордонні населені пункти Білорусі, про них попереджали у Міноборони України.

Російські літаки вилетіли з білоруського аеродрому, залетіли в повітряний простір України над Рівненщиною, розвернулись і обстріляли села поблизу держкордону України з Білоруссю.

Також відомо, що у той же день самопроголошений президент РБ Олександр Лукашенко був у Москві на перемовинах із главою рф володимиром путіним.

Міноборони України неодноразово фіксувало причетність РБ до війни проти України. Зокрема російські окупанти користуються інфраструктурою країни для здійснення ракетних обстрілів по Україні. Також з Білорусі постачають паливно-мастильні матеріали для ворожої техніки, а самопроголошений президент Лукашенко дозволив перевозити ракети російських окупантів білоруською залізницею.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: