У російських окупантів великі проблеми з кадровиками

армія РФ
Фото: Reuters

Військовослужбовці ЗСУ вилучили документи бійців федерального управління з безпечного зберігання та знищення хімічної зброї рф, присутність яких свідчить про кадрові проблеми у російській армії.

Про це заявив Леонід Матюхін офіцер Центру оперативного інформування Міністерства оборони України під час брифінгу в Медіа Центрі Україна, повідомляє Держспецзв'язку.

Військовослужбовці України вилучили документи, що належать військовослужбовцям 21-ї окремої мотострілецької бригади, 2 армії центрального військового округу, 136-ї окремої мотострілецької бригади 58-ї армії південного військового округу, а також військовослужбовцям федерального управління з безпечного зберігання та знищення хімічної зброї.

Присутність останніх на фронті свідчить про кадрові проблеми в армії окупанта.

«Сили ЗСУ завдали нищівних ударів по тиловій інфраструктурі противника. Фіксуються непоодинокі випадки використання ворогом цивільної інфраструктури і релігійних об’єктів для обладнання вогневих позицій, розміщення озброєння і військової техніки. Все, чим пишаються окупанти – обстріл місцевого населення», - сказав Леонід Матюхін.

Зараз у рядах ЗС РФ є величезна кількість військовослужбовців, які не хочуть воювати, вони перебувають в Україні і не мають жодної інформації про реальний стан справ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: