Всі спроби ворога залишити Україну без зв’язку – безуспішні

77562

Ворог продовжує використання засобів радіоелектронної боротьби для «заглушення» абонентів, однак спільними зусиллями сил безпеки та оборони України здійснюється ефективна протидія ворожим намірам залишити Україну без звʼязку.

Про це повідомляє Держспецзвʼязку.

Згідно з даними станом на 20.30 15 березня, триває процес відновлення базових станцій та вузлів звʼязку у місцях де велися найзапекліші бойові дії. Зокрема у Чернігові та області за добу на 10% покращилося покриття мобільним звʼязком та інтернетом.

Триває процес відновлення систем та мереж на Луганщині, а на Донбасі налаштовано маршрутизацію номеру швидкої медичної допомоги (103) через основний та резервний канали – люди зможуть викликати швидку і не залишаться у біді сам на сам.

«На жаль, є міста та райони, де окупанти по-варварськи знищують інфраструктуру операторів – найбільш постраждалою є Київщина. Зокрема – це Ворзель, Гостомель, Ірпінь, Буча.

Окупанти або заздрять якості звʼязку наших операторів, або просто з дурості думають, що базові станції мобільного звʼязку – це секретна зброя Степана Бандери. Просимо громадян не панікувати та не вестися на провокації, довіряйте лише офіційним джерелам інформації.

Держспецзвʼязку налагоджує взаємодію операторів електронних комунікацій з обласними військовими адміністраціями: вживаються заходи із забезпечення безпеки українців», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: