На рубежі Донецької та Запорізької областей у бою загинула матір 12 дітей

398279w540zc0

У бою з окупантами на рубежі Донецької та Запорізької областей загинула 48-річна військовий медик з Марганця Ольга Семидьянова. У жінки залишилося 12 дітей.

Про це повідомляють Факти.

Семидьянова мала статус матері-героїні через те, що народила шістьох дітей і ще шість взяла на виховання з дитячого будинку. Всі прийомні діти Ольги мали психологічні травми.

Після початку війни на Донбасі чоловік Ольги пішов добровольцем до батальйону ДУК «Правий сектор», а незабаром запропонував своїй дружині приєднатися. Згодом жінку нагородили орденом «Честь і слава», бо вона практично не покидала гарячих точок.

Загинула Ольга Семидьянова 3 березня на рубежі Донецької та Запорізької областей. Рідні зізнаються — смерть передчувала. Бо за кілька годин до того відправила через знайомих рюкзак з речами й написала дітям, що дуже їх сильно любить і їде у гарячу точку… Більше на зв'язок не виходила.

«Під час бою наші військові йшли у відступ, і комбат дав завдання відправити всіх жінок із передової трохи далі, але мама відмовилась. Мовляв, до останнього залишиться зі своїми побратимами та своєю ротою. На жаль, сили у противника були більші за кількістю. Мама була одягнена у бронежилет, каску. Вона до останнього рятувала побратимів, хоч їх і вбили кляті окупанти. Вони гатили з танків, стріляла піхота. Маму вбили зі стрілецької зброї. Вона загинула не відразу, а від втрати крові, отримавши важке поранення у живіт. У нас є фотографії з місця загибелі, але через важкі бої ми досі не можемо похоронити маму. Але ми робимо все, аби якнайшвидше це зробити, хоча у військкоматі нам не йдуть на зустріч. Постійно молимось за неї й дякуємо, що Бог нам послав її», – розповіла донька Ольги Юлія.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: