путіну пообіцяли сорок тисяч сирійців на війну проти України, але ті відмовляються

39532024_403

На війну проти України щоденно відправляють до трьохсот сирійських бойовиків. Напередодні з воєнної бази Хмеймім (САР) до росії було надіслано 150 найманців.

Головне управління розвідки Міноборони України зазначає, що сирійці погоджуються воювати на боці рф, щоб у майбутньому нелегально мігрувати в країни ЄС.

Там також розповіли, що президент Сирії Башар аль-Асад пообіцяв надати росії для війни в Україні 40 тисяч своїх бойовиків.

Ось-ось заплановано переміщення з Сирії до рф та білоруського озброєння, військової техніки та інших ресурсів для забезпечення російських окупаційних військ.

Найманцям обіцяють, що вони виконують виконання поліцейських функцій з порядків на окупованих територіях, тобто суто поліцейські функції, водночас більшість вже дізналась, що йдеться саме про війну, тому це знизило їхній бойовий дух.

Нещодавно до воєнної бази Хмейм з росії прибуло понад 30 бойовиків, які отримали поранення в боях проти захисників України. Це негативно вплинуло на морально-психологічний стан інших найманців та призвело до відмови від частини з них брати участь у бойових діях.

Серед сирійців навіть було зафіксовано бойових самокаліцтва. Частина найманців надсилає до росії та білорусі як шанс подальшого дезертирства та нелегальної міграції в країні ЄС, додають у ГУР МО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: