Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян та російських солдатів, які перебувають в Україні

Screenshot_19

Відомий актор Арнольд Шварценеггер опублікував у соціальних мережах 10-хвилинне відеозвернення, в якому розповів росіянам правду про всі злочини Росії в Україні.

Свою промову він супроводив страшними кадрами трагедії, яку спричинили російські окупанти: бомбардування Маріуполя, Харкова, Чернігова, Києва, влучання ракет у пологовий будинок, школи та дитячі садки.

"Я знаю, що ваш уряд вам каже, що це війна для денацифікації України. Денацифікація України? Це не правда. Україна — країна із президентом єврейського походження… у батька якого трьох братів убили нацисти. Україна не розпочинала цієї війни. Її розпочали не націоналісти та не нацисти. Ті, що тримають владу у Кремлі, розпочали її. Не війна російського народу. Ні. Насправді, давайте вам розповім...

Російський уряд бреше не лише своїм громадянам, а й своїм солдатам. Деяким солдатам сказали, що підуть воювати з нацистами. Декому сказали, що український народ вітатиме їх, як героїв. Декому сказали, що вони просто поїдуть на навчання; вони навіть не знали, що їдуть на війну. Декому сказали, що вони там, щоби захищати росіян в Україні. Це все неправда...

Російські солдати зіштовхнулися із відчайдушним опором українців, які хочуть захистити свої сім'ї та свою країну — це факт. Коли я дивлюся як із руїн витягують маленьких дітей, мені здається, що дивлюсь документальний фільм про жахіття Другої світової війни, а не сучасні новини", - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: