Під час спроби наступу на Київ, окупанти втратили зведений загін, - Генштаб

275298589_273981781580948_3313083969543687233_n

Окупаційні війська втратили наступальний потенціал, їх просування зупинене майже на всіх напрямках.

За наявною інформацією, під час візиту керівника лівійської національної армії Халіфа Хафтара до москви, було досягнуто домовленостей про направлення лівійських “добровольців” до України, з метою участі у бойових діях на боці рф. Перекидання військових найманців, імовірно, буде здійснюватись за рахунок приватної військової компанії “Ліга” (колишня “Вагнер”), літаками повітряно-космічних сил рф, повідомляють у Міноборони.

На тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей продовжується проведення заходів мобілізації. Керівництво технікумів, інститутів викликає студентів віком від 18 років для так званої реєстрації. Більшість мобілізованих не має досвіду та бажання брати участь у бойових діях. Екіпірування призваних окупантами є застарілим.

Окупанти розпочали заміну військових підрозділів на підрозділи росгвардії та поліції у місті Херсон.

Під час здійснення чергової спроби наступу на Київ, окупанти втратили зведений загін 6-го танкового полку.

Для поповнення втрат особового складу підрозділів російської окупаційної армії військові комісаріати Кубані, Приморського краю, Ярославської області та регіонів уральського федерального округу проводять приховану мобілізацію. Населення цих регіонів не має бажання брати участь у війні, трапляються масові випадки ухилення від служби.

російські пропагандисти розпочали підготовку населення рф до тривалої війни, розповідаючи нібито про успіхи так званої “спеціальної воєнної операції” та проводячи публічні заходи на підтримку війни в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: