В Міненерго повідомили, що понад 278 тисяч споживачів залишаються без газопостачання

1636819617_255926811_2938178699734826_2330604763966697380_n

Без газопостачання залишаються понад 278 тисяч споживачів, знеструмлено - понад 1336 населених пунктів, загалом понад 1 млн споживачів.

Про це йдеться у звіті Міненерго щодо енергопостачання на 20 березня.

За даними міністерства, близько 170 тисяч споживачів підключено до електропостачання 20 березня у Харківській області.

"Загалом за минулу добу відновлено електропостачання понад 190,6 тисячам споживачів у Київській, Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Донецькій, Харківській областях.

Станом на 20 березня відновлено газопостачання 6182 споживачам", - йдеться у повідомленні.

"Українські енергетики докладають максимальні зусилля, щоб оперативно повернути світло й тепло українським громадянам. Проте у деяких районах аварійно-відновлювальні роботи ускладнені або унеможливлені через активізацію бойових дій та виникнення нових пошкоджень.

Без газопостачання залишаються понад 278 тисяч споживачів. Знеструмлено - понад 1336 населених пунктів, загалом понад 1 млн споживачів", - підкреслили в Міненерго.

ОЕС України продовжує працювати в синхронній зоні з енергетичними системами державами-членами Європейського Союзу ENTSO-E.

При цьому, всі чотири діючі атомні електростанції України працюють стабільно. Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на промислових майданчиках атомних станцій та прилеглих до них територіях не змінювався й перебуває у межах чинних норм.

"Оператор ГТС України продовжує відновлювати інфраструктуру, пошкоджену внаслідок бойових дій", - додали в міністерство.

У відомстві долали, що наразі всі ГЕС та ГАЕС, що входять до структури Укргідроенерго, працюють згідно диспетчерського графіку та виконують свої зобов’язання щодо регулювання частоти і потужності енергосистеми країни.

Експлуатаційний персонал працює на своїх робочих місцях. Станції готові до пропуску весняної повені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: