Інформаційна війна: окупанти поширюють фейки про "звірства" українців

Image_433431

Міністерство оборони рф поширює інформацію про те, що «націоналісти в Миколаївській області розстрілюють чоловіків, які не хочуть вступати до лав військових». Застерігаємо: це – фейк!

Працівники ЦПД при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних «вкидів», які ворог продукував протягом 21.03.2022 року.

- росія продовжує поширювати неправдиві наративи про поширення «всесвітньої русофобії», намагаючись виправдати вчинені нею злочини проти людства в Україні. Застерігаємо: це – маніпуляція (https://t.me/CenterCounteringDisinformation/838)!

- У Німеччині поширюється новина про смертельне побиття підлітка групою українців за те, що він розмовляв російською мовою, та місцева поліція відкидає інформацію про цей напад. Застерігаємо: це – фейк!

-

- Міністерство оборони росії поширює відомості щодо того, що Україна відмовляється від пропозицій рф зі створення евакуаційних коридорів для виходу цивільного населення - беззбройних військових з Маріуполя. Застерігаємо: це – маніпуляція!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: