Лопатою до смерті може забити кожен: волинські дорожники попередили вояк білоруської армії про "теплу" зустріч

274045185_321794099992314_3557804502788033899_n

Волиняни надто довго чекали якісних шляхів. І тепер, коли вдалось відремонтувати сотні кілометрів автошляхів краю, у тому числі чимало доріг, що беруть свій початок від українсько-білоруського кордону, біда тому, хто посміє їх зруйнувати. І не кажіть потім, що не попереджали...

Дорожники Волині звернулися до своїх колег з Республіки Білорусь, щоби ті не пускали своїх синів, чоловіків та родичів воювати проти України. А також попередили, що за пошкоджений новенький асфальт всіх окупантів-нелюдів безжально нищитимуть не лише наші безстрашні воїни. За таке варварство лопатою до смерті може забити кожен з місцевих жителів, а надто з числа водіїв чи дорожників, - попередили працівники Служби автомобільних доріг у Волинській області.

"Не дозвольте їм виконати злочинний наказ невизнаного світом президента-самозванця!

Зупиніть їх і не допустіть подальшого кровопролиття в нашій вільній і незалежній країні. Ви, білоруси, вже й так своєю мовчазною згодою принесли жителям України чимало лиха, дозволивши рашистам зі своєї території напасти на нас, обстрілювати наші міста і села.

Смерті українських дітей, мирних жителів та захисників України, зруйновані житлові будинки, школи, дитсадки та лікарні, об'єкти цивільної і військової інфраструктури - все це уже на вашій совісті.

Не будьте іудами як ті, кого ми теж вважали братським народом. Їм немає прощення, не буде й вам, якщо з війною ступите на нашу землю. І будете, як і вони, прокляті усім світом на кілька поколінь. А чи варто? Заради чого?

Білоруси! Не дайте своїм військовим, кожен з яких є чиїмось сином, чоловіком, батьком, дідом чи братом, стати "гарматним м'ясом" заради росії! Бо лише така участь чекає загарбників!

Дорожники-білоруси! У багатьох із вас є рідні, близькі та знайомі в Україні, і на Волині зокрема.

Ви знаєте нас краще, ніж будь-який інший народ. Тож хіба ми вам вороги?!! Звісно ж ні! Ви добре знаєте, що ми - друзі, мирні, шедрі, гостинні й працьовиті люди.

Але зауважимо, що мирні лише допоки супостат не ступить на нашу рідну землю! Бо тоді ми стаємо войовничими й безпощадними. Уже стали!

І ще одне. Волиняни надто довго чекали якісних шляхів. І тепер, коли вдалось відремонтувати сотні кілометрів автошляхів краю, у тому числі чимало доріг, що беруть свій початок від українсько-білоруського кордону (на фото), біда тому, хто посміє їх зруйнувати.

За пошкоджений новенький асфальт всіх нелюдів безжально нищитимуть не лише наші безстрашні воїни. За таке варварство наших недругів і лопатою до смерті може забити кожен з місцевих жителів, а надто з числа водіїв чи дорожників.

І не кажіть потім, що не попереджали...

Білоруси, схаменіться!

Не будьте маріонетками, "прокидайтесь" і дійте! Ви ж не вбивці і це не ваша війна!"

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: