Мер Маріуполя Бойченко виїхав з міста

116776-12345
Вадим Бойченко. Фото: Маріупольська міськрада

Міський голова Маріуполя Вадим Бойченко нині не місті, позаяк тут немає мережі, щоб працювати. Водночас він перебуває на постійному зв'язку із війською адміністрацією Донеччини.

Про це 23 березня заявив очільник області Павло Кириленко, передає мерія Маріуполя.

Останній запевнив: нині вони опікуються над відкриттям зелених коридорів для евакуації городян, які перебувають в облозі вже двадцятий день.

«Я з Бойченком постійно на зв’язку, розумію, як координувати його діяльність. Всі ми робимо все можливе задля єдиного результату – щоб наші люди були в Україні, і їх не вивозили насильно до російської федерації», - цитує його відомство.

Кириленко додав, що окупанти дуже чітко та цинічно спрацювали по Маріуполю, спершу завдавши ударів по критичній інфраструктурі (зруйнували тепло - одо та електропостачання, а також зв'язок). Тому владі міста довелося виїхати з міста, щоб мати змогу працювати над порятунком людей.

Він зазначив, що сьогодні підпише чіткий алгоритм дій місцевих влад у разі можливої окупації чи інших подій, які можуть ставити перешкоди для функціонування органів місцевого самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: